در صورت ثبت نشدن کارت مهارت در سیستم چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط عبید در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام من کارت فنی حرفه ای دارم که کارتم هم اعتبار دارد. برای دریافت بیمه از سایت رفاهی کارگران اقدام کردم که بعد از استعلام جوابش این بود که فاقد کارت مهارت هستم. الان من باید چه کاری انجام دهم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسیان

profile
up
down

سلام دوست عزیز، شما می توانید به سازمان فنی حرفه ای محل سکونت خود مراجعه کنید و در خواست بررسی اطلاعات خود را در سامانه بدهید. بدین صورت می توانید موضوعی که ذکر کردید را پیگیری کرده و بفهمید که مشکل از کجا ناشی می شود.