در صورت عدم توجه سازمان تامین اجتماعی به رای اداره کار به کجا باید مراجعه کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام

خسته نباشید

بعد از شکایت و پیگیری بنده از اداره کار، هیئت تشخیص دو سال به سابقه بیمه من اضافه کرد و کمیته رسیدگی به ادعای بیمه شده در تامین اجتماعی تایید و به سوابق بیمه اضافه شد. اما این دو سال بایستی به عنوان مشاغل سخت و زیان آور رد میشد که متاسفانه عادی رد کردند. نا گفته نمونه که سال های قبلی و بعد از این دو سال همگی جز سختی کار حساب شدند. من چطور میتونم این مورد رو پیگیری کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمد رجبی

profile
up
down

درود و سلام

درصورت اعتراض به نظر و رای سازمان تامین اجتماعی می توانید به دیوان عدالت اداری وفق مقررات سازمان های دولتی شکایت کنید.