آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه های بارداری مثل سونوگرافی،‌ دکتر و... را پوشش می دهد؟

report گزارش

سوال شده توسط محمدی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر بنده 6 ماهه باردار هستم و تحت پوشش بیمه همسرم هستم. بیمه ایشان بیمه تامین اجتماعی است. می خواستم بپرسم آیا بیمه تامین اجتماعی هزینه های بارداری مثل سونوگرافی،‌ دکتر و... را پوشش می دهد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نازآفرین سلطانی نسب

profile
up
down

با سلام. بله تامین اجتماعی بر طبق بخشنامه و موارد تحت پوشش و براساس تعرفه های وزارت بهداشت، موظف است تا حداقل 30 درصد از هزینه های درمانی را پرداخت نماید. حتی در بعضی موارد این پرداخت به 70 درصد هم می رسد.

هزینه های باقیمانده هم در صورتی که بیمه تکمیلی داشته باشید، بیمه تکمیلی پرداخت خواهد کرد.