در صورت فراموشی رمز عبور سوابق بیمه چه باید کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام من می خواستم پرداخت اینترنتی حق بیمه تامین اجتماعی را انجام دهم اما متاسفانه گذرواژه در سوابق بیمه را فراموش کرده ام. الان چطور می توانم وارد پنل خود در سایت سوابق بیمه شوم بدون گذرواژه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

با سلام شما برای این که وارد پنل کاربری خود در سایت سوابق بیمه شوید می توانید در همان صفحه ی ورود در زیر باکس ورود بر روی گزینه بازیابی گذرواژه کلیک کرده و با وارد کردن کد ملی و شماره تلفن همراه خود و در نهایت فشردن دکمه مرحله بعد، رمز عبور یا همان گذرواژه خود را بازیابی کنید. به این صورت رمز عبور جدید برای شما پیامک خواهد شد. به این صورت می توانید وارد پنل خود شوید و هم به سامانه سوابق بیمه هم به اکانت خود در پرتال تامین رفته و حق بیمه تامین اجتماعی را به صورت اینترنتی پرداخت کنید.

برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی های دقیق تر به صورت تصویری می توانید از لینک زیر استفاده کنید:

آموزش نحوه ی استعلام سوابق بیمه