در صورت کم بودن سابقه برای از کارافتادگی چه میتوان کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط حسن علیزاده در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. همسرم به تازگی تصادف کرده و به صورت کلی از کارافتاده شده. ما برای بیمه ازکارافتادگی اقدام کردیم اما متاسفانه به مدت دوماه سابقه بیمه کم دارد ایشان. واقعا هیچ راهی برای پر کردن این دوماه وجود ندارد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی آستانه

profile
up
down

با سلام. متاسفانه هیچ راهی ندارد و تنها استثنائی که وجود دارد این است که همسر شما در گذشته در کارگاه یا شرکتی مشغول به کار بوده باشد که در آن جا برای ایشان بیمه رد نشده باشد و حق بیمه پرداخت نشده باشد. در آن صورت می توانید شکایت کرده از آن کارفرما و سابقه بیمه همسرتان از آن زمان را احیا کرده و در بیمه ثبت کنید.