در قانون جدید سازمان تامین اجتماعی، به چه علت سختی کار تایید نمی شود؟

report گزارش

سوال شده توسط کرمانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

روزبخیر

از طرف اداره کار به من 12 سال سختی کار تعلق گرفته

ولی سازمان تامین اجتماعی فقط 6 سال از اون رو تایید کرده و مابقی رو باطل زده

اما من مدارک و مستنداتی دارم که 12 سال رو تایید میکنه. اما میخوام بدونم که به چه علت اون 6 سال تایید نشده؟

ممنون از پاسخگویی سریعتون

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

سلام و عرض احترام

از طریق مراحل زیر میتونید ثبت نام سختی کار و پیگیری سخت و زیان آور رو انجام بدین:

جالبه بدونید که سختی کار به مشاغلی تعلق میگیره که در دو ردیف از جدول مشاغل سخت و زیان آور وزارت کار وجود داشته باشن که شامل مشاغل گروه الف با ماهیت موقت و مشاغل گروه ب با ماهیت دائم است. اما برای دسته مشاغل گروه الف جدول و قانون مشخصی د روزارت کار تبیین نشده و تهیه آلاینده سنجی از سوی کارگاه امری است ضروری. اما جدول مشاغل سخت و زیان آور گروه ب رو از طریق سایت وزارت کار میتونید مشاهده کنید. در ابتدا بایستی از طریق سامانه اینترنتی سخت و زیان آور درخواست خود را به ثبت برسانید. بعد از صدور رای توسط کمیته استانی سخت و زیان آور، وظیفه تامین اجتماعی انطباق رای اداره کار با شغل واقعی شما و عناوین شغلی لیست بیمه است. در این حال، در صورت مغایرت با رای صادر شده، مشمول شغل سخت و زیان آور نمی شوید. اما نگران نباشید. در صورت مغایرت در عناوین شغلی لیست بیمه با شغل واقعی شما، امکان اصلاح میسر است.