آیا در بدواستخدام بر اثر حادثه ای از کار افتاده کلی شود آیا می تواند از مستمری تامین اجتماعی استفاده کند؟

report گزارش

سوال شده توسط حسن حسین پور در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام

آیا کارگری در بدواستخدام بر اثر حادثه ای از کار افتاده کلی شود و با رای کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی از کار افتاده ناشی از کار شناخته شود آیا می تواند از مستمری تامین اجتماعی استفاده کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امین سعیدی

profile
up
down

با سلام

در صورتی که در کمسیون پزشکی از کارافتاده کلی شناخته شوند پرداخت حق بیمه از کار افتادگی ناشی از کار را خواهند داشت.