در صورتی انتقال سوابق بیمه از صندوقی دیگر به تامین اجتماعی، آیا باز هم میانگین دو سال آخر برای مستمری بازنشستگی حساب میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط مهرداد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

با سلام من حدود 1 سال قبل بیمه سازمان تامین اجتماعی شدم و قبل از آن در صندوق دیگری سابقه بیمه داشتم. میخواستم بدونم آیا با وجود اینکه من قبلا بیمه تامین اجتماعی نبودم، باز هم میانگین حقوق دو سال آخر برای حقوق بازنشستگیم در نظر گرفته میشه؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط elham romoozi

profile
up
down

سلام بله مطابق با قانون، برای محاسبه مستمری بازنشستگی میانگین حقوق دریافتی دو سال آخر در نظر گرقته میشه و این موضوع هیچ تفاوتی برای صندوق های مختلف ندارد.

تنها درصورتی که در دو سال آخر، افزایش حقوق نامعقولی مشاهده بشه به جای محاسبه میانگین حقوق دریافتی دو سال آخر، میانگین حقوق پنج سال آخر مورد محاسبه قرار میگیره