آیا با نداشتن قرارداد کاری، امکان تسویه حساب وجود دارد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا جعفری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام. وقتتون بخیر. من در شرکتی 2 سال بدون قرارداد فعالیت داشتم. 40 روز مرخصی استفاده نشده و تسویه نشده دارم. در حال حاضر هم قصد دارم تا با کارفرما تسویه حساب کنم. سوال من این هست که آیا منی که قرارداد نداشتم میتونم حقوق تمام 40 روز رو بطور کامل دریافت کنم یا فقط 18 روز قابل محاسبه هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رعنا زهدی

profile
up
down

 سلام دوست عزیز.

اگر بتونید رابطه کارگری و کارفرمایی رو به صورت قانونی اثبات کنید، طبق ماده 66 قانون کار، حداکثر 9 روز در سال میتونید مرخصیتون رو ذخیره کنید.