در لیست الحاقی به چه صورت میتوان لیست عیدی در برنامه مالیاتی را ارسال کرد؟

report گزارش
پروفایل
up
down

سلام. روزبخیر

سوالی داشتم. بنده لیست مالیات حقوق رو به صورت لیست الحاقی اسفند ماه ارسال کردم. اما نمیدونم که این کار درست هست یا نه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

ارسال لیست مالیات عیدی روش خاصی ندارد. در سایت یا اپلیکیشن دارایی، در بخش ورود حقوق و مزایا، مبلغ عیدی، مرخصی، سنوات و امثالهم را وارد میکنید. اما به طور کلی ارسال لیست عیدی هم زمان با حقوق اسفند اشکالی ندارد.