در محاسبه و پرداخت عیدی و پاداش کارگران چه اقلامی منظور می شود؟

report گزارش
پروفایل
up
down

با سلام.در محاسبه و پرداخت عیدی و پاداش کارگران چه اقلامی منظور می شود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

برای محاسبه عیدی، مزد و فوق العاده هایی که کارگر به دلیل اشتغال دریافت می کند مبنای محاسبه است.پس سختی کار، فوق العاده شغل و سایر مواردی که به تبع شغل جزء پرداختی به کارگر است مزد است که باید در محاسبه عیدی و پاداش منظور شود.اما مزایای رفاهی مثل کمک هزینه مسکن، خوار و بار، عائله مندی، بن و پاداش افزایش تولید جزء مزد نیست!