دیه شکستن پا توی تصادف چقدر هست؟

report گزارش
پروفایل
up
down

پام توی تصادف شکسته میخواستم ببینم دیه شکستن پا توی تصادف چقدر هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احمد کامکار

profile
up
down

با سلام

در رابطه با سوال شما، مراجعه شود به ماده‌ی 569 که شامل دیه شکستن، ترک برداشتن و خرد شدن استخوان هر عضو از بدن می شود.

بخش الف این ماده در رابطه با دیه شکستن استخوان، به شرح زیر است:

 الف- دیه شکستن استخوان هر عضو یک پنجم دیه آن عضو و اگر بدون عیب درمان شود چهارپنجم دیه شکستن آن است. بنابر اين ديه شكستگي پا در صورتي كه بصورت مطلوب التيام پيدا كند٨ درصد ديه كامل و بصورت نامطلوب ١٠درصد ديه كامل و بابت پلاتين و ساير جراحات وارده ناشي از تصادف ارش تعيين خواهد شد.