روش فاکتورهای خرید ارزی به چه صورت است؟

report گزارش

سوال شده توسط فرهاد ابراهیمی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

خریدهای ارزی که کمتر از ده هزار دلار هستند و از طریق خرید کارت اعتباری، صرافی و یا استفاده از فاکتورهای فرمت خارجی هستند رو چطور باید ثبت کرد؟

و همینطور فاکتورهای خرید زیر میلیون تومان رو چطور می شه ثبت کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سلطانی

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز در صورتی که منظور شما ثبت حسابداری است باید بگویم که:

اولا ثبت حسابداری خریدها با میزان حجم معامله ربطی ندارد و در ثبت سفارشات خارجی به این صورت است که بها و تمامی هزینه ها، با یک تفضیل مشخص ثبت می شوند و همچنین به بهای تمام شده آن سفارش اختصاص می دهند. توجه کنید که در ثبت سفارش های خارجی باید بهای واقعی تمام شده ثبت شود.

دوما برای ثبت فاکتورهای ایرانی که به ریال ثبت می شوند باید رکورد معمول خرید را ثبت بزنید. همچنین باید تمام موارد خرید یا موجودی کالای بدهکار، ملاحظات روش ادواری یا دائمی، حساب ها یا سایر حساب های پرداختی بستانکار و ارزش افزوده را اگر موجود هستند، لحاظ کنید.