زمانی که مبلغ کارکرد کمتر می شود، بعد از گرفتن مفاصا حساب از چه طریقی برای استرداد مبلغ ما به تفاوت میتوان اقدام نمود؟

report گزارش

سوال شده توسط علی در دسته بندی مفاصا حساب بیمه

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. ممنون از پاسخگویی سریع مشاوران عزیز

پس از اخذ مفاصا حساب در مواقعی که مبلغ کارکرد کمتر می شود، از چه طریقی برای استرداد مبلغ ما به التفاوت می توان اقدام نمود؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط رازگردانی

profile
up
down

سلام دوست عزیز.

بررسی کاهش کارکرد پیمانکاران پس از محاسبه حق بیمه و ابلاغ مانده بدهی به پیمانکار در اجرای ماده های 42، 43 و 44 قانون تامین اجتماعی در هیات های تشخیص مطالبات میسر است. بدیهی است در صورتی که برابر اراء هیئت های نامبرده شده تجدید محاسبات منجر به کاهش بدهی و ایجاد بستانکاری شود قابل بازگشت خواهد بود.