آیا کارفرما برای مفاصا حساب قرار داد پیمانکاری بایستی به تامین اجتماعی نامه بزند؟

report گزارش

سوال شده توسط جلالی در دسته بندی مفاصا حساب بیمه

پروفایل
up
down

عرض سلام و احترام

سوال بنده این است که ایا کارفرما برای مفاصا حساب قرار داد پیمانکاری بایستی به تامین اجتماعی نامه بزند؟ اگر جواب مثبت است متن نامه چه محتوایی باید داشته باشد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجتبی شیخی

profile
up
down

با سلام

طبق قانون، پیمانکار بایستی مفاصا حساب را تحویل گرفته و به کارفرما بدهد تا او قسمت یا تمام مبلغ قرار داد را ازاد کند. اگر چنین اتفاقی نیوفتد هر دو طرف مسئول هستند.

بااحترام