آیا پرداخت مفاصا حساب قرارداد های پیمانکاری بر عهده کارفرما است یا پیمانکار؟

report گزارش

سوال شده توسط مراد افضلی در دسته بندی مفاصا حساب بیمه

پروفایل
up
down

درود

پرداخت مفاصا حساب قرار داد های پیمانکاری (زیبا سازی ساختمان) بر عهده کارفرما است یا پیمانکار؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مجتبی شیخی

profile
up
down

سلام و وقتبخیر

طبق قانون کار پرداخت حق بیمه قرار داده ها بر عهده پیمانکار است و بایستی متناسب با مبلغ دریافتی حق بیمه را پیش بینی نماید. البته چنانچه قرار داد کسورات بیمه و غیره دارد، پیمانکار می تواند در خواست پرداخت حق بیمه را از همان محل بدهد.

با احترام