آیا شعب تامین اجتماعی در تهران در روز پنجشنبه باز هستند؟

report گزارش

سوال شده توسط آیلار فرزین در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام می خواستم ببینم شعب تامین اجتماعی در تهران در روز پنجشنبه باز هستند یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سجاد اسکندریان

profile
up
down

با سلام. دوست عزیز شعبه های تامین اجتماعی در روز های پنجشنبه در شهر تهران تعطیل هستند. در صورتی که کار شما به صورت غیر حضوری هم قابل انجام است می توانید با مراجعه به سایت تامین اجتماعی از خدمات غیر حضوری این سازمان استفاده کنید و در غیر این صورت در روزهای کاری به شعب تامین اجتماعی مراجعه نمایید.