شرایط دریافت بیمه تکمیلی وابسته به سازمان تامین اجتماعی چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط رضوی در دسته بندی خانه کارگر

پروفایل
up
down

سلام بنده با بیمه اختیاری و 14 سال سابقه بازنشسته شدم. ولی بیمه تکمیلی از هیچ شرکتی ندارم.

چطور میتونم خودم رو از سمت سازمان تامین اجتماعی بیمه تکمیلی کنم؟

بیمه ای مثل بیمه خانه کارگر

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سعیده خاسب

profile
up
down

عرض ادب و احترام خدمت شما

بیمه های تکمیلی بازنشستگان از سمت کانون بازنشستگان شهر سا استان محل سکونت شما صورت میگیرد. برای انجام این امر به کانون بازنشستگی محل زندگی خود مراجعه کنید.

با احترام

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

عرض ادب و احترام خدمت شما

بیمه های تکمیلی بازنشستگان از سمت کانون بازنشستگان شهر یا استان محل سکونت شما صورت میگیرد. برای انجام این امر به کانون بازنشستگی محل زندگی خودمراجعه کنید.

با احترام