شرایط پرداخت خسارت بیمه بدنه بدون کروکی در سال جدید

report گزارش

سوال شده توسط علی مروج در دسته بندی شرکت بیمه

پروفایل
up
down

سلام لطفا بفرمایید برای اینکه بشه بدون کروکی موقع تصادف از بیمه خسارت بیمه پرداخت کرد چه شرایطی باید داشته باشیم ؟ ممنون

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر در قانون جدید سال 1401 تنها یک بار در طول مدت زمان اعتبار بیمه و تا سقف 20 خسارت 20 میلیون تومان میتوانید بدون نیاز به کروکی خسارت دریافت یا پرداخت کنید. شرایط بیمه ها برای پوشش این خسارت به شرح زیر هست:

  • هر دو ماشین باید دارای بیمه نامه معتبر باشند
  • حادثه خسارت جانی نداشته باشد و خسارت فقط مالی باشد
  • بین دو طرف حادثه اختلافی وجود نداشته باشد
  • هر دو راننده دارای گواهی نامه معتبر باشند

نکته مهم این است که حداکثر تا پنج روز پس از حادثه فرصت دارید که به شرکت بیمه برای جبران خسارت مراجعه کنید و مراجعه هر دو طرف به بیمه الزامی است، در صورتی که یکی از طرفین حادثه امکان مراجعه به شرکت بیمه را ندارد از این نوع بیمه استفاده نکنید و حتما کروکی را دریافت کنی