شروع ماه و روز مالی در اولین سال چه زمانی است؟

report گزارش

سوال شده توسط هویزه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر باشه. من یه شرکت تازه تاسیس دارم و قصد دارم برای پلمپ دفاتر تجاری اقدام کنم. میخوام بپرسم از اون جایی که امسال اولین سال تاسیس شرکتمه، شروع ماه مالی و روز مالی رو چه تاریخی باید بزنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر ارسلان بلادی

profile
up
down

باسلام. زمان سال مالی رو حتی اگه روزی که شرکت رو ثبت کردید هم انتخاب کنید زیاد فرقی نمی کند و همین که برای انتخاب این زمان، همان تاریخ تاسیس را ملاک قرار دهید فکر می کنم مناسب باشد. در هر صورت در نظر داشته باشید که حداکثر یک ماه زمان دارید برای سفارش و پلمپ از زمان تاسیس شرکت.