آیا برای شرکتی که هیچ فعالیتی نداشته باید پرونده مالیاتی تشکیل داد؟

report گزارش

سوال شده توسط مهرنوش جان جانه در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من یک شرکت به ثبت رساندم و برای آدرس آن محل سکونتم را به عنوان مقر قانونی درج نمودم. حالا می خواهم بپرسم با این اوصاف که این شرکت هیچ گونه فعالیتی ندارد، آیا نیازی به تشکیل پرونده مالیاتی و همینطور انجام تکالیف مالیاتی است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط پونه عبيسي

profile
up
down

درود.

بله هر شرکتی که ثبت گردد باید حتما برای آن پرونده ی فیزیکی و اینترنتی باز شود و این را هم در نظر بگیرید که اگر آدرس قانونی شرکت خود را در واقع آدرس محل سکونتتان نوشته اید از سمت دارایی به شما حتما ایراد خواهند گرفت و مالیات اجاره خانه را از شما دریافت خواهند کرد. حتما جهت تصحیح آدرس خود اقدام کنید و برای شرکتتان پرونده مالیاتی تشکیل دهید.