شرکت با توجه به تعدیل نیرویی که داشته، نامه عدم نیاز یا اخراج نمی دهد. چه باید کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط جوادمند در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

سلام. روز بخیر. بنده از 1/2/1400 تا 29/12/1400 در شرکتی مشغول به کار بودم و قرارداد به طور ماهیانه بسته میشد. اما متاسفانه 5 فروردین بهم پیام دادن و گفتن که تعدیل شدم. اما کماکان نامه تعدیل رو بهم ندادن. با شرکت هم صحبت کردم و موافقت نکردن که بیمه تا آخر فروردین رد بشه و من بتونم از بیمه بیکاری استفاده کنم. چه کاری میتونم انجام بدم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن عباسی نژاد

profile
up
down

با سلام

شما می توانید به اداره کار محل خدمت خود مراجعه و بدون نیاز به نامه اخراج از سوی کارفرما نسبت به درخواست بیمه بیکاری اقدام کنید.

با احترام