چطور بعد از مرخصی زایمان برای بیمه بیکاری اقدام کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط صدیقه جامی در دسته بندی بیمه بیکاری

پروفایل
up
down

باسلام .من ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱مرخصی زایمانم تموم شده و یک ماه قبل از آن درخواست بازگشت به کار دادم اما هیچ خبری بهم ندادن. چندبار پیگیری کردم که خبری ندادن .و بعد از آن بیمه من قطع شده. الان میخواستم برای بیمه بیکاری اقدام کنم باتوجه به اینکه چندماه گذشته امکان داره یا نه؟ و برای اینکه بیمه بیکاری بگیرم چکارکنم که بشه

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

با سلام

ایام مرخصی بارداری جزو تعلیق از کار حساب می‌شود و بعد از پایان این دوره شخص می‌تواند به شغلش بازگردد. اما اگر کارفرما او را پذیرش نکند، کارگر زن می‌تواند از کارفرمای خود به هیئت حل اختلاف وزارت کار شکایت کند، کارفرما موظف است فرد را بپذیرد اما اگر از پذیرش امتناع کند، فرد برای دریافت بیمه‌بیکاری به سازمان تأمین‌اجتماعی معرفی می‌شود. پس از بررسی پرونده و البته سابقه پرداخت حق بیمه، مقرری بیمه تعیین و پرداخت می‌شود.

بااحترام