شماره تلفن دیوان عدالت اداری چند است؟

report گزارش

سوال شده توسط میلاد مقدادی در دسته بندی سایر

پروفایل
up
down

با سلام. می خواستم بدانم شماره تلفن گویای دیوان عدالت اداری چند است؟ و ایا اصلا سامانه ای برای پاسخگویی دارند تا بتوانم ارتباط بگیرم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین رئیسی

profile
up
down

سلام دوست عزیز. بله شما می توانید از طریق شماره تلفن زیر با دیوان عدالت اداری تماس بگیرید.

شماره تماس تلفن گویای عدالت اداری:  51201 – 9

اگر قصد دارید که در دیوان عدالت اداری دادخواست خود را ثبت نمایید، می توانید در سیستم ثنا با مراجعه به یکی از دفاتر خدمات قضایی ثبت نام کنید. بعد از این که امضای الکترونیکی شما ثبت شد می توانید وارد سامانه ساجد شده و دادخواست خود را ثبت نمایید.