فاکتورهای اشخاص حقیق با مبلغ کم را چطور در گزارش فصلی ارسال کنم؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد اندرز در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام. بنده می خوام گزارش فصلی ارسال کنم و یک سری فاکتور از اشخاص حقیقی دارم که مبالغ آنها کم هست. سوال این هست که آیا باید برای ارسال آن ها در معاملات فصلی به صورت تک تک رکورد بزنم یا این که به صورت تجمعی باید ارسالشان کنم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمدحسین عسکری

profile
up
down

با سلام. در صورتی که برای هر کدام از این فاکتور ها مشخصات کامل شخص حقیقی را دارید به صورت تک تک رکورد بزنید و اگر مشخصات کامل را ندارید سر جمع بزنید.

با احترام.