آیا بودن با نبودن در ساختمان تجاری از لحاظ مالیات متفاوت است؟

report گزارش

سوال شده توسط ترابی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام بنده یک مغازه ای را در اختیار دارم که به نام فرد دیگریست و قرار است در آن فعالیت شود. می خواستم ببینم از نظر پرداخت مالیات این که مغازه در ساختمان تجاری باشد یا نه تفاوتی ایجاد می کند؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط نیایش سادات مسعودیان

profile
up
down

سلام.

از نظر سازمان مالیاتی، این که مغازه شما در یک ساختمان تجاری باشد یا نه فرقی نمی کند و در واقع نوع کاربری شما از ملک اهمیت دارد، حتی اگر در مکانی غیر تجاری هم باشد.