مالیات اجاره مغازه چگونه محاسبه میشه؟

report گزارش

سوال شده توسط عینکیان در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. بنده یک ملک تجاری اجاره دادم میخوام ببینم برای مبلغ رهن 70.000.000 ریال و اجاره ماهیانه 15.000.000 ریال مالیات برا اجاره چگونه حساب میشود و مبلغ آن چقدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مصطفی هاشمی

profile
up
down

باسلام. دوست عزیز اگر هیچ گونه معافیتی مالیاتی شامل حال شما نشود باز هم مالیات شما صفر اس زیرا سقف ماده 101 بیش از این مبلغ است بنابر این شما باید مطابق عرف منطقه قراردادتا را تنظیم نمایید.

اگر مشمول هیچ معافیت جنبی هم نباشید مالیات شماصفراست چون سقف ماده 101 بیش ازاین مبلغ است.