مالیات بر اجاره برای منزل مسکونی که به عنوان شرکت ثبت شده

report گزارش

سوال شده توسط شفیعی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت بخیر. من سال 97 ثبت شرکت انجام دادم و برای آدرس شرکت نشانی منزل برادرم را دادیم. شرکت هرگر فعالیت نداشته و ما هرساله هم اظهارنامه عدم فعالیت را پر کرده ایم اما حالا به عنوان مالیات بر اجاره برای ما مالیات آمده است. میشه به من بگیذ که چه باید بکنیم؟ ما هرگز فعالیت نداشته ایم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط شبنم راهجو

profile
up
down

سلام وقت شما بخیر. متاسفانه راهی وجود نداره برای عدم پرداخت و می بایست این مبلغ را پرداخت کنید. به طور کلی معرفی منزل مسکونی به عنوان محل شرکت بسیار اشتباه هست و چنین مشکلاتی ایجاد میکند