آیا به شرکتی که فعالیت نداشته مالیات تعلق میگیرد؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا هروی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من یه شرکتی در سال 95 ثبت کردم و همچنین تایید صلاحیت هم شد اما بعد از ثبت شرکت هیچونه فعالیتی نداشت این شرکت و سال 96 هم نامه اعلام عدم فعالیت شرکت رو فرستادم. الان میخوام ببینم با این اوصاف آیا مالیات به شرکتم تعلق میگیره یا خیر؟ و اگه مشمول مالیات بشم باید چطور اعلام کنم که واقعا فعالیتی نداشته شرکت؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط حسین دهقانی

profile
up
down

با سلام. شما باید نامه عدم فعالیت شرکت را به اداره مالیات ارائه کنید و به جز آن باید یک اظهارنامه کلی هم رد کنید و عدم فعالیت را به طور کامل به اطلاع سازمان امورمالیاتی برسانید.

در صورتی که همه این کارها را انجام داده باشید برای شما مالیات رد می شود و نه جریمه ای به شما تعلق می گیرد.