مالیات بر قراردادهای خارجی

report گزارش

سوال شده توسط Saman Shahinpour در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام. آیا قرارداد یک انتشارات که از مالیات معاف است با یک شرکت خارجی برای انجام خدمات فنی مشمول مالیات است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

برای قبول هزینه های شرکت خارجی اگر کد اتباع خارجی را داشته باشید بهتر است ولی اگر نداشته باشید فقط در قبول هزینه ها مورد تردید قرار میگیرید ولی درآمد شما که معاف است اگر هم کشور شخص خارجی جزو کشورهایی باشد که مالیات مضاعف معاف باشند اصلا موزدی ندارد یعنی اون کشور مالیات را از اون شرکت یا شخص میگیرد و دوباره نباید در ایران مالیات دهد