مالیات حقوق من چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط آرمین معصومی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام روزتون بخیر. من در سال 1400 مشاور مالیاتی بودم و به عنوان عیدی حدود 500.000.000 ریال که حدود 30.000.000 ریال آن عیدی بود، حقوق دریافت کردم. میخواستم بدانم مالیات این حقوق چه قدر است؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیر ارسلان بلادی

profile
up
down

با سلام. حدود ده درصد از حقوق شما به عنوان مشاوره طبق تبصره یک ماده ۸۶ قانون مالیات مستقیم، مشمول مالیات تکلیفی می شود و باید به سازمان پرداخت شود. این مالیات در نظر گرفته شده به عنوان مالیات حقوق شناخته می شود و کمتر از سقف معافیت مالیاتی حقوق است.

در صورتی که شما تحت پوشش بیمه کارفرما باشید این شرایط فرق خواهد کرد.