مالیات دستگاه کازتخوان چطور محاسبه میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط سهرابی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام من یک مغازه دارم که حدود 6 ماهه شروع به فعالیت کردم. میخواستم بدونم که نحوه محاسبه مالیات دستگاز پوز چطور هستش؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

کارتخوان مالیات ندارد مالیات بر اساس فعالیت و تراکنش ها و سودی که بدست میاد حساب میشود وقتی پوز میگرفتید یک پرونده افتتاح کردید وارد پرونده بشوید اینتا کد یا ضریب مالیاتی خود را پیدا کنید کل گردش پوز و بانک متصل را حساب کنید در این ضریب ضرب کنیدهرچه بدست آمد منهای معافیت سالانه کنید در 20درصد ضرب کنید مالیات بدست میاد