مراحل گرفتن دیه حادثه حین کار چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی نژاد در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. من ۴ ماه پیش در حین کار حادثه ای برایم پیش آمد و پس از مراجعه به پزشک ایشان برای من 7 ماه استراحت پزشکی نوشتند. آیا می توانید برای طی کردن مراحل دریافت دیه راهنمایی کنید؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امیرحسین صدیقی

profile
up
down

با سلام و درود. مراحل دریافت دیه به صورت زیر است:

اول شما برای دریافت دیه باید به مراجع قضایی مراجعه کنید. بعد باید برای دریافت دیه و دستمزد زمان بیماری به واحد امور بیمه شدگان مر بوط به شمعبه ی بیمه ی خودتان مراجعه کنید. که برای مراجعه نیاز هست مدارکی چون گواهی استراحت پزشکی و خلاصه پرونده بیمارستان را داشته باشید.

با احترام