آیا بازنشستگی در سال 1401 تغییر کرد؟ آیا 2 سال افزایش یافت؟

report گزارش

سوال شده توسط ناصر کیلانی در دسته بندی تامین اجتماعی و قانون کار

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر باشه

یه خبر خوندم که میخوان بازنشستگی رو از 30 سال به 32 سال تغییر بدن

میخواستم ببینم که به چه صورته و اینکه برای ما که قرار بود امسال بازنشست بشیم آیا قانون اجرا میشه یا فقط برای کسانی که تازه بیمه رد میکنن هست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علیرضا رحیمی میلانی

profile
up
down

سلام دوست عزیز

طبق لایحه پیشنهادی بودجه سال 1401, که در تاریخ 21 آذر 1400 به مجلس رفته، تمام افراد 2 سال بیشتر باید خدمت کنن.

اما این لایحه هنوز تصویب نشده و در دست بررسی هست و ممکنه که بند د حذف بشه

همینطور یک شرط قرار دادن داخلش که گفته شده کسانی که مدرک کارشناسی و بالاتر دارند 2 سال به خدمتشون اضافه میشه

پس اگر مدرک پایین تر از کارشناسی باشه همون 30 خدمت محاسبه میشه