مزد روزهای جمعه وتعطیلات رسمی کارگران

report گزارش
پروفایل
up
down

اگر کارگری به صورت ساعتی یا روزانه مزد دریافت کند، تکلیف روز های جمعه و تعطیلات رسمی چیست؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط مریم رضاپور

profile
up
down

اگر پرداخت مزد ساعتی یا روزانه باشه کارفرما باید مزد این ایام تعطیل هفتگی یا رسمی را طبق مقررات محاسبه و پرداخت نماید.

اگر پرداخت مزد کارگر به صورت هفتگی یا ماهانه باشه، مبلغ پرداختی علاوه بر اینکه بابت ساعات کاری است، شامل دستمزد ساعات کار، مزد روز تعطیل هفتگی و ایام تعطیل رسمی در ماه یا هفته در صورت وجود نیز هست.