مسئولیت پرداخت مالیات بر درآمد شرکت بر عهده چه کسی است؟

report گزارش

سوال شده توسط شایسته رئوفی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام خسته نباشید. میشه راهنمایی کنید درصورتی که مدیرعامل یک شرکت باشیم اما سهامدار نباشیم، بعد از جدا شدن از شرکت اگه شرکت محکوم به پرداخت مالیاتی بشه که مربوط به زمان مدیریت من هست تکلیف چیه؟ مسئولیتش با منه؟ با توجه به اینکه عرض کردم من سهامدار نبودم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط علی رهنما

profile
up
down

پرداخت کلیه بدهیها به صورت تضامنی به عهده سهامداران است ولی اداره دارایی بدینوسیله فشار میاورد که طلبش پرداخت شود و اول به سراغ مدیر عامل میاید چون شما مسئولیت داشته اید