آیا عضو هیئت مدیره بعد از خروج از شرکت در مقابل بدهی ها و مالیات شرکت مسئول است؟

report گزارش

سوال شده توسط حمیدرضا یزد گوهر در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر باشه. من از سال 95 تا 99 عضو هیئن مدیره یک شرکت خصوصی بودم و بعد از شرکت جدا شدم. برای سال های 94 و 95 بدهی مالیاتی برای شرکت تعیین شده و اداره مالیات به من میگن که اگر رسیدگی نکنم حساب بانکی من مسدود میشه. باتوجه به اینکه من دیگه در اون شرکت نیستم و خارج شدم آیا مسئولیتی دارم در مقابل این بدهی مالیاتی؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کامران زاهدی

profile
up
down

سلام و عرض ادب. ببینید فرقی نمیکنه که شما الان در اون شرکت باشید یا نه. در صورتی که بدهی مالیاتی مربوط به زمان مدیریت شما هست، شما همچنان در مقابلش مسئولیت دارید حتی اگر از شرکت جدا باشید.