مستمری بازنشستگی پدرم چه خواهد شد؟

report گزارش

سوال شده توسط صراطی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام وقت شما بخیر. پدرم بازنشسته سازمان فرهنگیان بوده که فوت کرده اند. در حال حاضر مستمری بازنشستگی ایشان هم به مادرم واریز میشود و هم به پدر بزرگ و مادر بزرگم. در واقع این حقوق بین این سه تقسیم می شود چون پدرم قید کرده بود که به پدر بزرگ و مادر بزرگم هم مبلغی از این مستمری تعلق بگیرد.

 سوالی که داشتم این است که آیا پس از فوت پدر بزرگ و مادر بزرگم تمام حقوق مستمری پدرم به مادرم واریز می شود یا این که سهم آن دو از بین می رود و می سوزد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام. بله، در صورتی که پدر بطرگ و مادربزرگ شما فوت کنند حقوق بازنشستگی پدرتان به طور کامل برای مادرتان واریز خواهد شد.