نامه ترک کار بازنشستگی

report گزارش

سوال شده توسط حامد ایرجی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

با سلام

اینجانب در روند بازنشستگی می باشم و تاریخ نامه ترک کار بازنشستگی که از کارفرما دریافت کرده ام ۱۴۰۱/۰۵/۰۱ می باشد و آن را در سامانه آپلود کرده و به شعبه ارسال کرده ام و آخرین ماهی که بیمه پرداخت کرده ام تیر ۱۴۰۱ است، اما در کمال تعجب در سامانه سوابق برای مرداد ۱۴۰۱ بدون پرداخت حق بیمه در سامانه سوابق، سابقه اعمال شده است

این اشتباه سیستمی خللی در روند بازنشستگی و عدم تطبیق تاریخ نامه ترک کار نشود؟

ممنون می شم راهنمایی بفرمایید

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط احسانی

profile
up
down

تاریخ ترک کار ملاک بازنشستگی است و از آنجا که میزان پرداخت بیمه در دو سال آخر در حقوق مستمری موثر است جهت اصلاح پرونده به شعبه بیمه به صورت حضوری مراجعه نمایید.