بعد از بازنشستگی در تامین اجتماعی می توان علاوه بر مستمری بازنشستگی، حق سنوات هم دریافت کرد؟

report گزارش

سوال شده توسط نرگس محمدی در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. ممنون می شم سوال منم جواب بدید

پدرم حدود 3 سال هست که بعد از سی سال کار و پرداخت کامل حق بیمه، بازنشسته شده.اما تو این مدت هیچ پول و مزایایی از طرف تامین اجتماعی دریافت نکرده و صرفا حقوق بازنشستگی به حسابشون واریز میشه. با توجه به مدت زمانی که گذشته امکانش هست که از طریق بیمه برای دریافت مزایا اقدام کنیم؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط کارشناس

profile
up
down

عرض ارادت

پرداخت پاداش در زمان بازنشستگی یا پاداش سنوات وفق قانون کار از وظایف کارفرما است. با توجه به عدم دریافت پاداش سنوات به میزان یک ماه به ازای هر سال ممکن است مبلغ سنوات پاداش بصورت سالانه برای پدرتان واریز گردد. چنانچه این مبلغ را دریافت نمیکنید، میتوانید از اداره کار پیگیری نمایید.