مضرات استخدام کارگر بدون بیمه تامین اجتماعی

report گزارش

سوال شده توسط وحیده امیری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. سوالی که درام این هست که اگه کارگری رو بدون بیمه استخدام کنم چه عواقبی داره؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

باتشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

باسلام

چنانچه کارگر خود را از بدو ورود به کارگاه بیمه نکنید، در صورت باخبر شدن سازمان تامین اجتماعی از این موضوع، می بایست حق بیمه مربوطه را به بیمه تامین اجتماعی بپردازید. ناگفته نماند که مزایای کارگر از جمله سنوات، عیدی و غیره را نیز در صورت شکایت کارگر در اداره کار بایستی بپردازید.