چنانچه کارفرما لفظا قرار بر عقد قرارداد بگذارد اما چنین عمل نکند، چه می شود؟

report گزارش

سوال شده توسط وحیده امیری در دسته بندی قانون کار و قرارداد کار

پروفایل
up
down

سلام. خسته نباشید. من در یک شرکتی مشغول به کار شدم. از ابتدای امر قرار بر این بود که از روز اول قرارداد و بیمه داشته باشیم. اما از ماه چهارم قرار داد بستن و بیمه کردن. آیا من میتونم برای این کار به اداره کار شکایت کنم؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محسن وارسته

profile
up
down

باسلام

جالب است بدانید که چنانچه تحت پوشش بیمه قرار گرفته باشید، احراز سابقه بیمه، نوعی قرارداد تلقی می شود.

بااحترام