معافیت برای مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی بر چه اساس تعیین میشود؟

report گزارش

سوال شده توسط رضا سلیمی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

با سلام

می خواهم بدانم معافیت برای مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی آیا بر اساس درآمد یک سال آن ها تعیین می شود و یا برای درآمد هر ما به صورت جداگانه حساب می گردد؟ در صورتی که از سقف معافیت مالیاتی بیشتر باشد آیا پرداخت شود یا نه؟ کسانی که درآمد کمتری از سقف تعیین شده ی معافیت مالیاتی دارند آیا باید اظهارنامه پر کنند یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط سپیده مقدم

profile
up
down

سلام دوست عزیز

معافیت سالانه مالیات بر درآمد 240.000.000 ریال و معافیت ماهانه به 20.000.000 ریال است.

و درنظر داشته باشید که معافیت مالیات بر درآمد براساس درآمد سالانه در تعیین می شود. در صورتی که یک فرد درآمد سالانه اش کمتر از 240.000.000 ریال باشد مشمول مالیات نمی شود و از مالیات بر درآمد معاف می شود و اگر فردی درآمد سالانه اش بیش از این مقدار شود باید میزان تعیین شده‌ی مالیات بر درآمد را پرداخت نماید.

در مورد سوال آخرتان نیز، درآمد همه ی اشخاص حقیقی براساس سود سالانه محاسبه می شود و همه اشخاص موظف به پر کردن اظهارنامه هستند.