آیا نرم افزارهای خدمات مشاوره‌ای مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شوند؟

report گزارش

سوال شده توسط علی رحمانزاده در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام می خوام بدونم نرم افزارهای موبایل که خدمات مشاوره ارائه می دهند درصورتی که از تبلیغات توی نرم افزارشون استفاده کنند آیا مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شوند؟

در کل آیا نرم افزار هایی که خدمات نرم  افزاری ارائه می دهند مشمول مالیات می شوند یا خیر؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط اصغرماندنی

profile
up
down

با سلام. هر گونه فعالیت اقتصادی و خرید و فروش و ارائه خدمات مشمول مالیات بر ارزش افزوده می شود مگر آن فعالیت هایی که بر طبق قانون از پرداخت مالیات معاف هستند که آن هم در صورت انجام تمامی مراحل و امور قانونی می توانند از معافیت مالیاتی استفاده نمایند.

در خصوص شرکت های نرم افزاری که موضوع سوال شما است باید بگویم که مشمول معافیت نمی شوید در صورتی که شرکتی دانش بنیان باشید.

با احترام.