مفاد دستور العمل تبصره 100

report گزارش

سوال شده توسط دارابی در دسته بندی مالیات

پروفایل
up
down

سلام وقتتون بخیر

می خواستم اگه می شه مفاد دستور العمل تبصره 100 اصلاحیه ق. م . م توضیح بدید. با تشکر

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فیضیان

profile
up
down

منظور از تبصره ماده 100 ق.م.م این است که مالیات قطعی عملکرد 1394 به علاوه 8 درصد، مالیات قطعی عملکرد سال 1395 می شود.

برای مثال درصورتی که مالیات قطعی سال 1394 برای شما 1000000 ریال بوده باشه، مالیات قطعی سال 1395 برای شما 1,080,000 ریال خواهد بود.

تبصره ۱۰۰برای کسانی مناسب است که یا معاف هستند و یا درآمد پایینی دارند. اگر درآمد شما نزدیک به همین مبلغ است و از میزان مالیات سال پیش راضی هستید، بهتر است که از تبصره ماده 100 استفاده کنید؛

برای این کار گزینه ی بله را انتخاب کنید سپس ازاظها نامه خارج شوید؛ به این صورت پرونده مالیات عملکرد 1395 شما قطعی می شود. در نهایت تا پایان خردادماه به مالیات پرداختی سال قبل، 8 درصد اضافه کرده و به اداره دارایی پرداخت نمایید.

در نظر داشته باشید که اگر این کار را انجام دهید و معلوم شود دروغ گفته اید، باید منتظر جریمه ی سنگینی باشید.