مقدار دیه قوزک پا و تاندون های خارجی چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط محمد در دسته بندی از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی

پروفایل
up
down

سلام روز شما بخیر. من یک افسر ارتش هستم که متاسفانه در حین کار زمین خوردم و قوزک پام شکست. تاندون های خارجی پام هم به شدت آسیب دیدن. میخواستم بپرسم چون این سانحه در حین کار بوده چه مقدار دیه به من پرداخت خواهند کرد؟

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد حسن یزدان پرست

profile
up
down

با سلام و درود. دیه شکستی استخوان 10 در صد اشت و در صورتی که بدون ایرادی التیام پیدا کند و خوب شود به آن 8 درصد دیگه تعلق می گیرد. در رابطه با نوضعیت کشیدگی تاندون هایتان هم مشمول ارش جراحات خواهند شد.