منظور از سند حسابداری چیست؟

report گزارش

سوال شده توسط مهدی نجاتی در دسته بندی حسابداری

پروفایل
up
down

منظور از سند حسابداری چیست؟ اگر توضیح دهید ممنون می شوم.

2 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط امید حدیدی

profile
up
down

با سلام. سند حسابداری به فرمی کاغذی یا الکترونیک می گویند که در آن یک یا چند رویداد مالی و محاسبه ای درج می شود. این رویداد مالی در واقع بر اساس اصول و قوانین و استاندارد های حسابداری ثبت می شود و نشان دهنده جزئیات مربوط به رویداد های مالی و همچنین یک سری توضیحات براساس مدارک موجود است که حتما باید با تایید اشخاص مجاز آن ها را در دفاتر ثبت نمایید.

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک زیر مراجعه کنید:

 نکات مهم تصحیح اشتباهات حسابداری و ثبت سند اصلاحی

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیر حسابی

profile
up
down

سلام دوست من برای جواب سوالتون پیشنهاد میکنم فیلم های رایگان آموزش حسابداری عصرنخبگان رو ببینید من تو گوگل سرچ میکنم مرجع آموزش حسابداری همه فیلماشون رو برام میاره