مهلت تکمیل انحصار وراثت برای دریافت مستمری بازنشستگی متوفی چقدر است؟

report گزارش

سوال شده توسط سعید ناصری در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام میشه بفرمایید در صورتی که اقدام کنم برای دریافت مستمری پدرم که فوت شدن چقدر وقت دارن که انحصار وراثت رو دریافت و ارائه بدم؟ چون گفتن که بدون انحصار وراثت نمیتونم مستمری را دریافت کنم

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط منیره مصلحی

profile
up
down

سلام و وقت بخیر. بله برای دریافت مستمری بازنشستگی فرد متوفی لازم هست که حتما برگه انحصار وراثت را ارائه بدید. در صورتی که برگه انحصار وراثت را ندارید، از زمانی که درخواست دریافت مستمری را میدهید به مدت 9 ماه فرصت دارید که اقدام به تکمیل و دریافت و ارائه برگه انحصار وراثت به تامین اجتماعی کنید

موفق باشید.