آیا میتوان مستمری دو نفر را گرفت؟

report گزارش

سوال شده توسط سید صالح در دسته بندی بازنشستگی و مستمری

پروفایل
up
down

سلام، مادر بزرگ من مستمری بگیر هستش و در واقع حقوق پدر بزرگم را دریافت می کند که نظامی بودند. میخواستم ببینم آیا این امکان وجود دارد که هم حقوق پدر بزرگم یعنی همسرشون رو دریافت کنن هم حقوق پدر خودشون رو؟ چون پدر و مادرشون هر دو فوت کردند.

البته اینم بگم که مادر بزرگم هم از ابتدا خانه دار بودند و درحال حاضر هم مستمری بگیر پدر بزرگم هستند.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط محمد صابری

profile
up
down

درود بر شما

ایشان به بر اساس قوانین نمی توانند مستمری دو نفر را دریافت نمایند اما میتوانند انتخاب کنند، هر کدام از این مستمری ها را که مبلغ بیشتری است به صورت ماهانه دریافت کنند. اما باید در نظر داشته باشید که در صورت تعویض باید یک مستمری قطع و دیگری برقرار شود و همزمان امکان دریافت دو مستمری وجود ندارد. در صورتی که این مستمری ها از دو صندوق متفاوت باشند پس از اطلاع رسانی در صورت تعویض باید کلیه مستمری دریافتی بازگردانده شود.