نحوه بکاپ گیری از نرم افزار لیست بیمه

report گزارش

سوال شده توسط علیرضا احتشام زاده در دسته بندی لیست بیمه

پروفایل
up
down

با سلام. چگونه از نرم افزار لیست بیمه تامین اجتماعی بکاپ بگیرم؟ اگر فایل اصلی خراب شد،می خواهم فایل پشتیبان داشته باشم.

1 پاسخ به این سوال داده شده

report گزارش

پاسخ داده شده توسط فرهاد معزی

profile
up
down

با سلام

برای بکاپ گیری از اطلاعات نرم افزار لیست بیمه فایل manufactory2 که در مسیر نصب برنامه بطور مثال C:\Program Files\Tamin\DataBase در پوشه Database قرار دارد در مسیری مناسب کپی کنید

برای باز گرداندن بکاپ فایل manufactory2 را به manufactory تغییر نام دهید ( 2 رو پاک کنید )بعد این فایل را در مسیر نصب برنامه بطور مثال C:\Program Files\Tamin\DataBase در پوشه Database جایگزین کنید سپس برنامه رو اجرا کنید .

در منوی پشتیبانی > انتقال اطلاعات به علت تغییر ساختار را بزنید اطلاعات به دیتابیس ایمپورت می شود.

بااحترام